ahoj yarik. tak takto. diagnostika sa robila v peugeote aj v bosh a all v pohode.
kontrolka svieti iba ak nastartujem auto (sem tam ostane blikat potom zhasne)
ale otazne je zas to ze minule som tankol do uplne prazdnej nadrze IBA 5.25l a presiel som 75.5km... bez cuknutia..
potom to zas slo s cukanim a na 11l na 100...
tak som v pomykove z toho vsetkeho
ahoj yarik. tak takto. diagnostika sa robila v peugeote aj v bosh a all v pohode.
kontrolka svieti iba ak nastartujem auto (sem tam ostane blikat potom zhasne)
ale otazne je zas to ze minule som tankol do uplne prazdnej nadrze IBA 5.25l a presiel som 75.5km... bez cuknutia..
potom to zas slo s cukanim a na 11l na 100...
tak som v pomykove z toho vsetkeho
vazne tam bude bud nejaky problem drobny a nejaka blbost ale neviem aka.
pretoze ako som pisal minule do prazdnej nadrze 5.25l/75.5km bez cuknutia
a teraz zas do prazdnej 5.25l/40km s cukanim jak des....
hotovy som potrebujem vaznu ruku na to auto
alebo benzin poliat podpalit
vazne tam bude bud nejaky problem drobny a nejaka blbost ale neviem aka.
pretoze ako som pisal minule do prazdnej nadrze 5.25l/75.5km bez cuknutia
a teraz zas do prazdnej 5.25l/40km s cukanim jak des....
hotovy som potrebujem vaznu ruku na to auto
alebo benzin poliat podpalit
Na niečo sa sťažuješ a chceš to riešiť, a na druhej strane tvrdíš že si všetkov vymenil a všetko je v poriadku.
Neviem.
Btw ty si natankoval 5litrov, prešiel 75 km a rišiš tu nadspotrebu??? Žartuješ, nie??? Si myslíš že tých 5 litrov, čo si natankoval to vycuclo do nuly??? Sa kukni do nádrže, koľko benzínu tam ešte je. Takto sa predsa spotreba nemeria.
Na niečo sa sťažuješ a chceš to riešiť, a na druhej strane tvrdíš že si všetkov vymenil a všetko je v poriadku.
Neviem.
Btw ty si natankoval 5litrov, prešiel 75 km a rišiš tu nadspotrebu??? Žartuješ, nie??? Si myslíš že tých 5 litrov, čo si natankoval to vycuclo do nuly??? Sa kukni do nádrže, koľko benzínu tam ešte je. Takto sa predsa spotreba nemeria.
Alebo že by si natankoval benzín "aditivovaný" vodou??? To tiež nie je nič výnimočné.
Alebo že by si natankoval benzín "aditivovaný" vodou??? To tiež nie je nič výnimočné.
2x som vybral nadrz a precistil ju do sucha a tak presiel tych 40...a s cukanim preto to riesim... aj pri plnej nadrzi po hrdlo som to merial... cca 11
2x som vybral nadrz a precistil ju do sucha a tak presiel tych 40...a s cukanim preto to riesim... aj pri plnej nadrzi po hrdlo som to merial... cca 11